Bradley Circus(Nl.) – aanvang: 22.40 uur.

Bradley Circus(Nl.) – aanvang: 22.40 uur.

Bradley Circus is de band van zangeres en gitariste Mattanja Joy Bradley die op het moment op alle fronten aan het doorbreken is.
 
Bradley’s Circus bestaat inmiddels 7 jaar en ze reizen land en zee over om hun muziek ten gehore te brengen bij de talloze muziekliefhebbers van deze bijzondere en eigenzinnige band. Bradley’s Circus is een band die zowel in vorm als in sound een eigen invulling geeft aan een muzieksoort die ze zelf typeren als eigentijdse roots muziek. In de afgelopen drie jaren zijn ze op tour geweest in Amerika en hebben daar op uitnodiging van wereldproducer “John Snyder”, een vijfvoudig Grammy Award winnaar, hun studio album “Bang Bang Wa Wee’s” en hun onlangs verschenen album “Kickin’ But Not High” opgenomen. 

Het circus bestaat uit de zeer mooie getalenteerde en eigenwijze zangeres Mattanja Joy Bradley die ondanks haar tamelijk jonge leeftijd al een zeer geleefde stem heeft die met momenten door merg en been weet te gaan. De variatie die zij in haar stem weet te leggen is, op zijn zachtst uitgedrukt, behoorlijk indrukwekkend. Afwisselend van lekker scheurend naar zwoel & verleidelijk.
 
Bradley’s Circus weet iets nieuws toe te voegen in deze markt van de Blues & Roots, ze hebben een eigen stijl gevormd die zowel afwisselend als uniek te beschouwen is maar te allen tijde herkenbaar blijft. En wordt door recensenten over een gouden toekomst gesproken en in Belgie zijn ze al als één van Nederlands beste Roots-bands uitgeroepen. Zowel op plaat als live is deze band van hoge kwaliteit en zeker de moeite waard om voor om te rijden!

Vorige artiest